5 hobbies que t’ajudaran a ser millor estudiant a la universitat

Malgrat que durant els nostres anys a la universitat pensem que l’únic que he de fer és estudiar i treballat tot el dia, el cert és que una vida rutinària, on l’únic que fem són obligacions no és gens saludable. Equilibrar el nostre horari entre tasques i hobbies és recomanat per rendir més i per això cal realitzar altres activitats de la residència d’universitaris o apuntar-nos a alguns cursos que lliguin amb les nostres aficions.

residencia-sarria_extra-cat_2

A més de ser imprescindibles per descobrir els teus gustos i passions en la vida, les aficions poden ajudar-te a ser una persona més productiva i aquí tens els 5 hobbies que t’ajudaran a desenvolupar habilitats que podràs utilitzar al llarg de la teva vida:

1.- Ballar. Un hobbie que incrementa la productivitat. Dintre del ball, el ballet és possiblement el més útil ja que estimula el sentit de la responsabilitat, la disciplina i el treball en equip. Per ser un bon ballarí de ballet, cal dedicar diverses hores del dia, ser responsable per complir amb tots els assajos i els horaris establerts. Al seu torn la pràctica de diferents exercicis i coreografies fomenten la memòria i la coordinació.

2.- Pintar. Les persones que pinten solen ser molt creatives. A més pintar els permet analitzar la seva vida, pensant en els seus desitjos i pensaments, alhora que el reflecteixen i l’exposen en un lloc físic. Saber quins són els teus objectius a la vida et brindarà una idea més clara i t’ajudarà a ser més productiu en l’estratègia per assolir-los.

  1. Cuinar. La possibilitat de barrejar gustos, combinar amaniments i crear un plat deliciós, fa que sigui un dels hobbies preferits de les persones. A més, resulta absolutament productiu perquè l’acte de cuinar t’obliga a estar concentrat en el producte i en cada pas del procés.

4.- Córrer. Aquest hobbie és un combo: t’ajuda a relaxar-te, a mantenir-te en forma i t’ajudarà a desenvolupar una important habilitat necessària per a qualsevol ocupació: bloquejar problemes per poder focalitzar en un objectiu.

5.- Escriure. El veritable hobbie que t’ajudarà a ser més productiu consisteix a escriure en el teu temps lliure. És una forma de expressar-te amb llibertat, escriure de la temàtica que més t’agradi, pensar en els teus somnis i deixar lliurar a la imaginació.

Deja una respuesta