Les 3 opcions d’allotjament dels estudiants universitaris a Barcelona

G2J_RUS_ResidenciaEstudiantsBarcelona_Junio2014Quan triem canviar de ciutat per estudiar un grau universitari , hem de veure quines opcions d’allotjament tenim disponibles per escollir quina és la que millor s’adapta a les nostres necessitats. Actualment, com estudiants podem triar entre diferents opcions, cadascuna amb els seus avantatges i també amb els seus inconvenients. Aquestes són les opcions més comuns d’allotjament dels estudiants universitaris a Barcelona:

Residència d’estudiants.

Els alumnes conviuen amb d’altres alumnes a l’hora que mantenen la seva intimitat i poden gaudir de tot tipus de serveis i instal·lacions que faciliten la seva estada. Les residències d’estudiants a Barcelona solen realitzar activitats culturals, acadèmiques o esportives i fan que l’alumne se senti com a casa i pugui treure profit del seu temps tant d’estudi com d’oci.

Lloguer de pis.

Perfecte per mantenir la intimitat i total independència, sense haver de preocupar-se per molestar ningú. Compartit o de forma individual, és la millor opció per fer vida pròpia en tots els sentits.

Allotjament amb una família.

Una opció molt triada entre els estudiants d’altres països ja que permet conèixer de primera mà el dia a dia i els costums de la gent a la nova ciutat on estudien. A més de ser una magnífica opció per aprendre i practicar l’idioma, una altra cultura i una altra forma de fer.

Deja una respuesta